Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies - Šlechtitelská stanice vinařská Velké Pavlovice
 

+420 733 677 233

obchod@slechtitelka.cz

facebookyoutubeinstagram

Žádné produkty v košíku

Informace o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies

  • Správce osobních údajů, Šlechtitelská stanice vinařská Velké Pavlovice, a.s., sídlem
    Velké Pavlovice, Pod Břehy 565/54, PSČ 691 06,  IČ: 60717670, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • fungování webových stránek.

    Výše zmiňované cookies ukládají následující údaje:

    • zobrazené stránky na těchto webových stránkách;
    • odkazující stránku, ze které jste přišel;
    • operační systém;
    • prohlížeč;
    • použité zařízení, ze kterého bylo na webové stránky připojeno;
    • přibližná lokalita nákupu.
  • Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“).
  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v spodní části stránky. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  • Vznese-li subjekt námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  • Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.
  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  • Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

 

Typ Jméno Expirace Přístupné pro Účel
Funkčnost apbct_cookies_test Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Slouží k odhalení nastrčených souborů cookie
Funkčnost apbct_page_hits Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
Funkčnost apbct_timestamp Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
Funkčnost ct_pointer_data Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
Funkčnost ct_fkp_timestamp Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Používá ji náš antispamový systém pro ukládání údajů o datech a časech.
Funkčnost ct_timezone Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Používá ji náš antispamový systém pro ukládání údajů o datech a časech.
Funkčnost ct_ps_timestamp Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Používá ji náš antispamový systém pro ukládání údajů o datech a časech.
Funkčnost wp_woocommerce_session_6f0d5c918deb74adeff665fc9e06863b 2 dny ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Obsahuje informace identifikující zákazníka a dobu vypršení platnosti relace.
Funkčnost wordpress_test_cookie Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Slouží k ověření, zda je váš webový prohlížeč nastaven tak, aby povolil nebo odmítl cookies.
Funkčnost apbct_visible_fields_count Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
Funkčnost apbct_visible_fields Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
Funkčnost ct_checkjs Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Používá ji náš antispamový systém k ověření, zda je v prohlížeči k dispozici JavaScript.
Funkčnost redux_blast 3 dny ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Slouží ke správnému vykreslení webu
Funkčnost apbct_site_landing_ts Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Slouží ke správné funkcionalitě antispamového systému
Funkčnost ct_cookies_test Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Používá ji náš antispamový systém k ověření, zda jsou v prohlížeči povoleny cookies.
Funkčnost PHPSESSID Při zavření prohlížeče ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Poskytnutí základní funkčnosti webových stránek.
Funkčnost wp-settings-11 1 rok ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Používá se k přizpůsobení rozhraní administrace a případně i hlavního rozhraní webu.
Funkčnost wp-settings-time-11 1 rok ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Používá se k přizpůsobení rozhraní administrace a případně i hlavního rozhraní webu.
Funkčnost ipanel_current_tab_BEAUTYSHOP_PANEL 6 dní ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
Funkčnost viewed_cookie_policy 1 rok ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S.
Rozlišuje, zda zákazník odklikl lištu s informací o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies.
Funkčnost spu_box_2826 3 měsíce ŠLECHTITELSKÁ STANICE VINAŘSKÁ VELKÉ PAVLOVICE, A.S. Neklasifikované
Analytika _gid 24 hodin Google Rozlišení zákazníků v Google Analytics.
Analytika _ga 2 roky Google Rozlišení zákazníků v Google Analytics.
Analytika _gat Při zavření prohlížeče Google Zrychlení načítání Google Analytics.